Skip to content

HET CREËREN VAN DE ULTIEME WIJNBELEVING

Onze concepten

Onze concepten zijn speciaal ontwikkeld om wijnbeleving te creëren. Pakkende communicatie in samenwerking met ondersteunende middelen en trainingen zorgen ervoor dat er bij elke horeca-onderneming meer wijnrendement behaald kan worden. Op maat afgesteld, bewezen succesvol en rendement verhogend.

CELLAR 33

Cellar33 is een uniek wijnconcept wat gebruikt maakt van alle kansen die wijn biedt!

Het concept verzorgt een wijnbeleving waarin iedereen dankzij onze unieke smaakcoderingen zijn of haar favoriete wijn (met een beetje hulp van jou) kan vinden. Deze beleving wordt gecreëerd door de verschillende onderdelen van het concept:

De Wijnwijzer – de kleuren, pakkende omschrijvingen, nummering en smaakcodering maken onze wijnwijzer gemakkelijk te lezen en begrijpen, ook voor de beginnende wijnkenner.

De Proefplank – Voor een mini proeverij door de wijnwijzer heen!

De Cellar33 App – Voor gasten die thuis verder willen genieten zijn de Cellar33 wijnen per locatie online te verkrijgen.

SHARE A BOTTLE

Share a Bottle is een eenvoudig maar effectief en flexibel concept. De combinatie tussen de proefplank, bijpassende hapjes en een fles wijn zorgt voor een aantrekkelijk totaalpakket voor de gast. Dit totaalpakket wordt door middel van een tafelstandaard of halshanger gecommuniceerd naar de gast. Vaste prijzen, heldere omschrijvingen en de bijbehorende hapjes maakt het bestellen van een flesje wijn een stuk aantrekkelijker.

De ondernemer creëert meer wijnbeleving, zorgt door de verkoop per fles voor minder waste & meer marge en heeft de mogelijkheid regelmatig zijn of haar aanbod in wijn te wisselen. Goed voor de gast en goed voor de zaak.

WERELDSE WIJNEN

Het “Wereldse Wijnen” concept laat goed zien waar wij als Cavatappi mee bezig zijn. Het bevat visualisaties, pakkende omschrijvingen voor beginnende wijnspecialisten en waar nodig de diepgang voor een echte wijnkenner. Er wordt een duidelijke scheiding gemaakt tussen wijnen per glas en wijnen per fles en door middel van nummering kan er gemakkelijk wijn/spijs advies gegeven worden.

De wijnen in dit concept kunnen naar wens worden ingevuld door de onderneming. Cavatappi ondersteund en adviseert in deze keuze door gebruik te maken van onze marktkennis en ervaring. Zo houden wij in onze adviezen rekening met u menu, prijsstellingen en doelgroep en waarborgen wij de successen van dit concept.

OVER DE CONCEPTEN OP MAAT

De naam zegt het al, concepten op maat. Deze concepten worden op maat afgesteld op huisstijl, doelgroep, wijnprofiel en doelen. Samen met ons team creëren wij een unieke wijnbeleving.

Cavatappi heeft al concepten op maat ontwikkeld voor restaurants, café’s, evenementenlocaties, cateraars, lunchrooms en zelfs een theetuin. Wij weten zeker dat er overal waar wijn wordt geschonken aandacht kan worden gegeven aan het verhogen van wijnbeleving en rendement.

BELEEF

Cavatappi in 1 minuut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.