Skip to content

WAT WE DOEN

Over ons

MEER DAN 50 JAAR ERVARING

Open en eerlijk

Het creëren van de ultieme wijnbeleving. Hier is Cavatappi elke dag mee bezig. Samen met onze team bouwen wij verder aan de groei, het succes en ontwikkeling van onze wijnen en concepten.

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ondernemerservaring in de horeca, een gezonde passie voor wijn en een altijd kritische blik op rendement hebben wij alles in huis om onze partners maximaal te ondersteunen en ontzorgen. Door de rechtstreekse samenwerking met diverse wijnhuizen en importeurs, bieden wij een assortiment van meer dan 1500 wijnen tegen zeer scherpe inkoopprijzen. En blijven wij op de hoogte van de laatste trends op wijngebied.

Cavatappi werkt altijd onder het “No cure, no pay” principe, wij werken niet met kortingen achteraf, verplichte afnames of wurgcontracten. Open en eerlijk ondernemen en samen groeien zijn hierin onze kernwaarden.

USP

Dit vinden wij belangrijk

Sterke relaties

Wij zijn als zelfstandig ondernemers begaan met het voortbestaan van het mooie bedrijf dat wij in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd. En dat kan alleen als je een  gezonde en langdurige relatie opbouwt met je afnemers. Uw succes is ook ons succes. Onze klanten hebben altijd rechtstreeks contact met ons als ondernemers en niet met target gerichte vertegenwoordigers met ambities elders.

Lean and Mean

Wij hebben de samenwerking gezocht met grote spelers op het gebied van sourcing, warehousing en logistiek. Hierdoor hebben wij een efficiënte organisatie gebouwd en ligt onze focus op samen met u de hoogst mogelijke marge te behalen uit wijn. Door innovatieve wijnkaarten, wijnconcepten en maximale tevredenheid van uw gasten.

WIE BEN IK?

Pascal Vos (47)

Mijn eerste kennismaking met het ondernemerschap, wijn en horeca was toen ik als 14-jarige een bijbaan kreeg als sjouwer bij de destijds befaamde wijnhandel Stoks in Weert. Samen met de baas rijden op de bus. Dozen sjouwen naar kelders van de lokale restaurants en cafés, en aan het einde van de dag wijn proeven in de kelders.

Niet snel daarna stond ik als 15-jarige achter de bar bij Café ’t Swaentje in Weert. En de passie voor wijn en horeca was toen echt geboren. Na de middelbare school, ben ik naar de Hoge Hotelschool in Maastricht gegaan. Daar begon ik in het eerste jaar mijn eerste eigen cateringbedrijfje en leerde het studentenleven kennen. Geen goede combinatie met serieus studeren bleek.

In 1999, toen was ik 23, nam ik samen met mijn vrouw Restaurant en vergadercentrum de Poort van Kleef in het centrum van Utrecht over. Er volgde nog 5 andere horecabedrijven. Na grote successen en diepe dalen, startte Jean-Paul en ik in 2019 ons eigen wijnbedrijf op. De positieve maar zeer zeker ook de negatieve ervaringen als ondernemer hebben mij gevormd. Er zijn veel wijnleveranciers, maar wat ons onderscheidend maakt is no nonsens ondernemerservaring. Zo geniet ik er het meeste van om samen met onze klanten successen te boeken en te sparren en adviseren over ondernemen en niet enkel over wijn.

 

Pascal Vos